PRVI DOJMOVI NAKON POBJEDE

Scoria sretan zbog igrača, publike i predsjednika

Subota, 22. rujna 2012. 21:37 Napisao  I. V.

Ostao sam malo duže na terenu, htio sam osjetiti sreću publike i igrača, kaže Scoria

 

 

 

Na konferenciji za novinare prednost je dobio trener poražene momčadi Ante Čačić. Ne zbog poraza nego zbog uvodnih rečenica:

- Sretan sam što sam bio sudionik ovake utakmice odigrane u onakvom ambijentu. Čestitam Armadi, klubu i mojem kolegi Scoriji što su uspjeli stvoriti ovakvu atmosferu. Što se tiče utakmice, nemam što predbaciti svojim igračima. Postavili smo se od prve minute kao prvaci, htjeli smo kroz posjed lopte doći do pogotka, imali nekoliko šansi koje nismo iskoristili. Čestitam Rijeci na zasluženoj pobjedi, znalački je kaznila naše individualne pogreške, kazao je Čačić.

Kada je ulazio u prostoriju s novinarima Scoria je doživio rijetku čast, novinari baš ne plješću trenerima svakoga dana:
 
- Osjećam veliko zadovoljstvo zbog igrača, publike i našeg predsjednika koji nije mogao biti s nama. Znam da bi on večeras bio najsretniji čovjek na svijetu da je mogao biti na Kantridi. Moram priznati da nas je Dinamo od prve minute natjerao na plitku obranu i da je na kraju presudila naša koncentracija. Dinamo je pokazao svoj potencijal, odigrao je kvalitetno, ali smo mi odigrali savršenu obranu i znali smo se otvoriti kada je trebalo, što nam je nedostajalo u nekim prijašnjim utakmicama. Prema mojem mišljenju desetak minuta početkom drugog dijela bili su presudni,  kada smo neokrznuti prošli kroz to razdoblje, počeli smo se polako dizati. Na kraju je Dinamo zaigrao s jednim stoperom, bilo je samo pitanje vremena kada ćemo to iskoristiti. Mislim da smo zaslužili pobjedu, kazao je Scoria koji je nakon dugo vremena dobio priznanje i na otvorenoj sceni, kada je s tribina počelo odjekivati njegovo ime.

Mnogo je toga podsjetilo na sezonu 2005/06, kada je cijela riječka regija živjela nogomet uoči osvajanja Kupa:

- Ostao sam malo duže na terenu nego obično, htio sam osjetiti sreću publike i igrača. Zbog toga u konačnici i radimo ovaj posao, zaključio je Scoria nakon pobjede koja je prebrisala sve što se događalo na početku sezone.

Sezona 2012/13 počinje od pobjede protiv Dinama, koja je postavila nove standarde.

 

 

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.