Scoria: Imamo prave navijače, zato nam je još više žao što nismo uspjeli

Petak, 27. srpnja 2012. 22:29 Napisao  I. V.

Htio bih samo reći da ovo nije bila utakmica za 100 minuta. Jesmo otezali, ali ne toliko, rekao je Zebić

 

 

 

Elvis Scoria razumljivo nije sijao od zadovoljstva, pred svojim navijačima projekt nove Rijeke zapeo je na prvom koraku.

- Znali smo kako će Zadar igrati, da će se braniti. Htjeli smo možda malo više kombinatorike u igri, ali imali smo nekoliko šansi, pogodili dvije vratnice. Nismo postigli pogodak i rezultat je otišao u smjeru u kojemu je otišao. Atmosfera je bila fantastična, imamo prave navijače, zato je igračima i meni još više žao što nismo uspjeli. Imali su Zadrane dvije šanse, ali ipak mislim da smo zaslužili jedan pogodak, rekao je Scoria.

Dalibor Zebić realno je priznao domete svoje momčadi, kojoj je bod na Kantridi jednak pobjedi.

- Odigrali smo borbeno i srčano, najbolje što možemo u ovom trenutku, mi nemamo aduta za nešto više. Nema smisla govoriti o našim šansama, o tome Rijeka ima mnogo više za reći od nas. Ne sjećam se kada je neka momčad protiv nas izvela toliko udaraca iz kuta, sreća da su naši obrambeni igrači bili raspoloženi. Atmosfera je bila izvanredna, nadam se da će takva ostati i nakon naše utakmice. Htio bih samo reći da ovo nije bila utakmica za 100 minuta. Jesmo otezali, ali ne toliko. Samo želim upozoriti!

 

 

 

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.