Saša Bjelanović: Za Karoglana je očito dobro ispalo što je smijenjen u Istri

Srijeda, 22. studenog 2023. 22:25 Napisao/la  SC
Saša Bjelanović
Saša Bjelanović

Gostovanje Hajduka u Puli sportski direktor Istre 1961 ovako je najavio:

- Hajduk je sada s Mislavom Karoglanom u onoj nužno dozi snažne energije, borbenosti i izraženog momčadskog duha, faktora koji su ključni da se uz kvalitetu gaji takve ambicije. Teško je prognozirati jer se odigrala tek trećina sezone, no sukladno formi i stanju stvari, Hajduk djeluje kao prvi favorit, kaže Saša Bjelanović, bivši sportski direktor Hajduka.

Bjelanović je prije početka sezone doveo u Pulu Mislava Karoglana, koji je smijenjen nakon poraza na Rujevici u 3. kolu.

U 16. kolu Karoglan se vraća u Pulu kao trener vodećega Hajduka:

- Poklopi se nešto, pravila to dopuštaju. Za Karoglana je očito dobro ispalo što je smijenjen u Istri. Mislim da je u negativnom trenutku pozvan natrag u Hajduk, jer jako dobro poznaje ambijent kluba, svlačionicu koja mu je vidljivo sklona te ga momčad slijedi, kazao je Bjelanović za Sportske novosti.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.