NOGOMETNA SAPUNICA

HNS na zahtjev Šibenika odgodio suspenziju Hajduka

Srijeda, 22. kolovoza 2012. 19:18 Napisao/la  SC

Šibenčani požuruju preoblikovanje kluba u nadi da će novac od transfera Rukavine sjesti na njihov račun

Disciplinska komisija HNS-a još jednom je odgodila suspenziju Hajduka zbog duga od 4,7 milijuna kuna prema Šibeniku do 31. kolovoza. Naime, ovoga puta inicijator ovakve odluke bio je Šibenik. Razlog? Hajduk je klubu sa Šubićevca dužan 4,7 milijuna kuna na ime transfera Ante Rukavine u Panathinaikos. Budući da je Šibenik u isto vrijeme dužan državi na ime poreza, Porezna uprava odlučila je da Hajduk novac uplati direktno u državni proračun.

U nadi da ne izgube prijeko potreban novac Šibenčani su požurili preoblikovanje kluba u sportsko dioničko društvo. Grad Šibenik bi postao većinski vlasnik i ako se sve obavi u brzom postupku na Šubićevcu vjeruju da će novac od transfera Rukavine sjesti na njihov račun budući da bi Grad preuzeo obveze prema državi.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.