Sandro Ugrina u Splitu, riječki napadač potpisao trogodišnji ugovor

Petak, 23. rujna 2016. 09:52 Napisao/la  SC

Ugrina zbog kartona neće u 10. kolu igrati protiv Rijeke u nedjelju. U 8. kolu protiv Rijeke igrao je za Cibaliju

Sandro Ugrina novi je igrač Splita, 25-godišnji Riječanin potpisao je trogodišnji ugovor sa splitskim klubom. Ugrina je stigao iz Cibalije s kojom je raskinuo ugovor nakon što je standardno igrao u prvim kolima.

- Drago mi je što sam stigao u Park mladeži, ovo je novi početak za mene i nadam se kako ću što prije zadobiti povjerenje trenera i suigrača. Znam da Split ima problema u napadačkom dijelu, zato su me i doveli, te vjerujem kako ću im pomoći na tom planu, kazao je Ugrina.

Zanimljiv je njegvo odabir. Iz Cibalije je otišao zbog klupskih financijskih problema i onda potpisao za Split koji ima slične probleme.

Inače, Ugrina zbog kartona neće u 10. kolu igrati protiv Rijeke u nedjelju. U 8. kolu protiv Rijeke igrao je za Cibaliju.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.