POVRATAK IZ KOREJE

Sandi Križman blizu povratka u Istru 1961

Subota, 20. prosinca 2014. 00:46 Napisao/la  SC

Nadam se da će domoljublje prevagnuti i da će opet zaigrati za Istru, kaže Pamić


Sandi Križman vratio se iz Koreje, trenutno je na rehabilitaciji kod somatopeda Stanislava Peharca. Trener Istre najavio je Krimžanov povratak:

- Ja ću ga pokušati nagovoriti da se vrati u Istru. On je igrač strašne kvalitete, koji bi nam dobro došao. Križman je u fazi rehabilitacije pa ćemo vidjeti kako će se sve završiti. Nadam se da će domoljublje prevagnuti i da će opet zaigrati za Istru, kaže Pamić.

U Istri trenutno igraju četiri igrača Dinama na posudbi:

- Da se mene slušalo Radonjića nikada ne bismo prodali. Govorio sam tada da će on trebati proći četiri pripreme da bi bio pravi. Prodao se nakon dvije, a već sada nakon tri je još i bolji. Već sada bi ga sigurno prodali preko milijun, samo da smo izdržali. Nismo uspjeli i uvijek smo u gubitku. Imamo sreću što sada igra kod nas i zabija golove. Na račun toga dobili smo Franjića za kojeg ipak nismo mogli znati da će imati takve zdravstvene probleme, kaže Pamić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.