Samir Toplak, trener Intera: Više ne možemo obraniti toliko penala, koliko nam ih mogu svirati!

Nedjelja, 02. kolovoza 2015. 12:59 Napisao/la  SC

Protiv Intera dosuđena su tri kaznena (Rijeka, Dinamo, Split) udarca u četiri kola. Rijeka i Split svoje kaznene udarce nisu iskoristili, protiv Dinama sudac Pejin izmislio je kazneni udarac

Inter i Split odigrali su utakmicu bez pogodaka čime je splitski klub propustio šansu zasjesti na vrh ljestvice. Najveću šansu propustio je u 69. minuti, kada Slavko Blagojević nije iskoristio kazneni udarac:

- Igrali smo dobro u prvom dijelu, drugo poluvrijeme smo malo pali, ali imali smo taj jedanaesterac koji na žalost nismo iskoristili. Na koncu smo morali braniti i taj bod, Čeliković je fantastično pucao, pogodio je stativu i tu smo imali puno sreće. Penal? Kod rezultata 0:0 moraš pucati jako, to je pravilo. Pogodi semafor i neću ti ništa reći, ali moraš zabiti gol ili promašiti muški. Moramo čestitati golmanu, koji je jako dobro obranio, on će pokazati svoj kvalitet u ovom prvenstvu, rekao je trener Splita Zoran Vulić.

- Split nas je nadigrao, nisu to bile neke spektakularne šanse, ali visilo je puno toga, previše kornera su imali, ali na sreću, sve smo ih uspješno odbili. Na kraju su imali i penal, stoga moramo biti zadovoljni s tim bodom. Nisam baš bio zadovoljan suđenjem, ali ne mogu reći ništa, nisam dobro vidio je li bio penal. U Zagrebu sam bio sto posto siguran da ga nije bio, ovdje to ne mogu reći. Moram se malo našaliti, više ne možemo obraniti toliko penala, koliko nam ih mogu svirati, rekao je trener Intera Samir Toplak.

Protiv Intera dosuđena su tri kaznena (Rijeka, Dinamo, Split) udarca u četiri kola. Rijeka i Split svoje kaznene udarce nisu iskoristili, protiv Dinama sudac Pejin izmislio je kazneni udarac i isključio Komorskog. Fernandes je postigao pogodak.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.