SAMIR TOPLAK

Jednostavno netalentirano suđenje

Subota, 16. srpnja 2022. 23:24 Napisao/la  SC

Kriterij je bio neujednačen, kaže trener Gorice

Samir Toplak
Samir Toplak

Trener Gorice Samir Toplak bijesno je nakon poraza (1:2) u Gradskom vrtu obilazio oko suca Ante Čuljka:

- Vrlo zanimljiva utakmica, u početku smo živjeli opasno, Osijek je dobro krenuo, ali bez velikih šansi, dobro smo to iskontrolirali, Imali smo šansu preko Jurića koju moraš zabiti ako želiš pobijediti Osijek. Drugo poluvrijeme bilo je dobrim dijelom izjednačeno. Dali smo poklon bon za prvi gol, brzo smo se vratili i onda je kazneni udarac, pa crveni karton okrenuo utakmicu koju je Osijek suvereno iskontrolirao do kraja. Kriterij je bio neujednačen, ali ne s ciljem guranja Osijeka, nego je jednostavno to bilo netalentirano suđenje, rekao je Toplak.

- Generalno, naša dobra utakmica, s jako dobrom energijom, s puno dominacije iako ne s puno šansi, dobro smo otvorili utakmicu, ali nažalost to nismo i materijalizirali protiv nezgodne ekipe koja te kazni ako joj daš malo prostora. Nakon autogola uspjeli smo naći dovoljno snage da se vratimo u utakmicu tako da zabijemo drugi gol i privedemo je kraju. Ne želim komentirati suđenje, nemam potrebe za tim, rekao je trener Osijeka Nenad Bjelica, koji je nekoliko puta tijekom utakmice žestoko reagirao na sudačke odluke.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.