S. BELUPO - RIJEKA Željko Kopić: Mi ćemo igrati za sebe, a ne za Rijeku ili Dinamo

Srijeda, 17. svibnja 2017. 09:13 Napisao/la  SC

Nema se Rijeka razloga pribojavati ni jednog protivnika u HNL-u kada su igrači u optimalnom prihofizičkom stanju

Rijeka večeras (20) igra u Koprivnici, gdje je čeka motivirana momčad Slavena Belupa i trener Željko Kopić.

–  Svima nama u klubu je veliko zadovoljstvo da možemo igrati ovakvu utakmicu u koju će biti uprte sve nogometne oči u Hrvatskoj, a to je i prilika igračima da na najbolji način prezentiraju sebe, ali i klub. Ne zanimaju me nikakve priče o borbi za naslov prvaka, mi ćemo igrati za sebe, a ne za Rijeku ili Dinamo. Moramo biti na visokoj razini da bi mogli sutra svladati Rijeku, a u sastav nam se vraćaju igrači koji nisu igrali u Osijeku, kaže Kopić.

Kopić je jedan od najdarovitijih mladih trenera, u nekoliko utakmica protiv Rijeke pokazao je da zna kako treba igrati protiv objektivno boljih momčadi.

U 30. kolu Slaven Belupo u Koprivnici je pobijedio (2:1) Dinamo i prelomio prvenstvo, u 34. kolu Slaven Belupo je Rijeci postao praktično posljednja prepreka do titule prvaka.

Tri kola do kraja u igri je devet bodova, Rijeka ima pet bodova prednosti pred Dinamom, igra utakmice protiv Slavena Belupa u Koprivnici, Cibalije na Rujevici i Dinama u Maksimiru.

Nema se Rijeka razloga pribojavati ni jednog protivnika u HNL-u kada su igrači u optimalnom prihofizičkom stanju.

 U riječkoj svlačionici veći problem može biti strah od neuspjeha nego od Slavena Belupa.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.