Željko Kopić: Heber je stigao za nula kuna, a u Rijeku je otišao za 400.000 eura

Subota, 23. rujna 2017. 10:57 Napisao/la  SC

Rijeka ima igrački kadar koji ukazuje da se bore za trofeje, imaju široku klupu i kvalitetne igrače, kaže trener Slaven Belupa

Željko Kopić, trener S. Belupa
Željko Kopić, trener S. Belupa


Svaki dolazak Rijeke u Koprivnicu zadnjih sezona diže tenzije, posebice u trenera Željka Kopića koji je prethodnih sezona zna zagorčati život Riječanima.

Belupo se diže u formi, u prošlom kolu Osijek je pogotkom u 93. minuti uspio ostati neporažen u Koprivnici:

– Analizirali smo susret s Osijekom u kojem smo igrali jako dobro, ali smo primili taj gol u posljednjoj minuti. U Kupu smo pobijedili i ostvarili cilj, prolazak u drugo kolo hrvatskog kupa. Rijeka ima igrački kadar koji ukazuje da se bore za trofeje, imaju široku klupu i kvalitetne igrače. Protiv momčadi iz vrha uvijek smo motivirani, želimo odigrati što bolje te doći do pozitivnog rezultata, kaže Kopić uoči današnje (19) utakmice:

Domaća publika posebno će pratiti nastup Hebera u dresu Rijeke, Brazilac je na početku prijelaznog roka otišao iz Koprivnice.

– Heber je u ljeto 2016. stigao za nula kuna u Slaven Belupo, ostvario je dobar učinak u našem klubu, postigao je dosta golova, da bi ovog ljeta otišao u Rijeku za četiristotinjak tisuća eura, što je veoma dobar posao uprave, kaže Kopić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.