MAXTV PRVA LIGA

Roy Ferenčina više nije trener Slaven Belupa

Nedjelja, 10. ožujka 2013. 14:27 Napisao/la  SC

Poraz protiv Cibalije bila je očito kap koja je prelila čašu i nakon tri uzastopna poraza uprava koprivničkog kluba odlučila se zahvaliti Ferenčini

Roy Ferenčina više nije trener Slaven Belupa. Poraz protiv Cibalije bila je očito kap koja je prelila čašu i nakon tri uzastopna poraza u proljetnom dijelu uprava koprivničkog kluba odlučila se zahvaliti Ferenčini koji je u 2012. godini dobio nagradu za najboljeg trenera.

Ferenčina će Koprivnicu napustiti sporazumno, a Zvonimir Šimunović, direktor kluba za službenu stranicu ponudio je viđenje situacije.

- Odlučili smo se na ovaj potez jer nismo zadovoljni igrom i rezultatima u prva četiri proljetna kola u kojima smo iz nastupa s Hajdukom Interom i Cibaliom kod kuće, te Dinamom u gostima osvojili samo bod. S Ferenčinom smo se rastali sporazumno, a prvi trener momčadi do daljnjega će bit dosadašnji sportski direktor Roman Sović, koji je zajedno sa svojim pomoćnikom Pavom Crnacem i trenerom vratara Brankom Balijem već danas prije podne vodio trening", kazao je Zvomimir Šimunović.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.