Roy Ferenčina: Moramo biti zadovoljni, velika je stvar pobijediti na Rujevici!

Nedjelja, 10. prosinca 2023. 20:05 Napisao/la  SC
Roy Ferenčina
Roy Ferenčina Foto: Screenshot

Roy Ferenčina nije mogao biti nezadovoljan načinom na koji je njegova momčad odigrala utakmicu na Rujevici.

- Taktička disciplina je bila na visokom nivou, angažman je bio na visokom nivou, na kraju i ta realizacija. Imali smo problema zadnjih pet, šest kola, ali sada nam se sve vratilo. I poentirali smo četiri puta. Puno radimo na završnici, znali smo da moramo igrati na polukontru i kontru, Rijeka je odlična momčad koja se bori za prvo mjesto. Radili smo to na treningu, s time da smo imali još nekih šansi, pogotovo u prvom poluvremenu. Imali smo tri šanse koje smo morali bolje riješiti. No, moramo biti zadovoljni s ovim što smo napravili, velika je stvar pobijediti na Rujevici, rekao je Roy Ferenčina, momčad kojega sada čeka gostovanje kod Osijeka.

- Idemo u Osijek na pobjedu, kao što idemo u svim ostalim utakmicama. Igrali smo protiv Osijeka doma prije dva mjeseca, pobijedili smo, idemo u Osijek s velikim optimizmom. Vratit će nam se kapetan Božić, Martinaga se vraća, imamo nekoliko igrača koji su požutjeli, ali sklopit ćemo ekipu i nadam se dobroj prezentaciji. Ako Bog da, i u Osijeku ćemo uzeti tri boda, zaključio je trener Slaven Belupa.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.