ROMEO JOZAK SMATRA

Rijeka i dalje favorit, Hajduk igra za Dinamo

Ponedjeljak, 08. svibnja 2017. 08:51 Napisao/la  SC

Ako zadnja utakmica bude odlučivala, ne da očekujem pun Maksimir nego i sve oko stadiona, kaže Jozak

Romeo Jozak prokomentirao je raspoloženje u Dinamu nakon poraza Rijeke, sportski direktor Dinama kaže:

- Četiri kola, 12 bodova, sve je tu moguće, ali mogu reći da je Rijeka i dalje favorit. Hajduk se vratio, dobar je, ovaj put igra za Dinamo, što je raritet. Ako zadnja utakmica bude odlučivala, ne da očekujem pun Maksimir nego i sve oko stadiona. Bit će fenomenalno ako do toga dođe. Spremamo se za Europu, bila to Liga prvaka ili Europska liga. Ozbiljno se spremamo ne samo s kadrom, nego i s ozbiljnim pojačanjima, kaže Jozak koji naglašava da Ivajlo Petev ostaje na klupi iako je prije dva tjedna bio blizu otkazu:

- Nismo htjeli revolveraški postupati, ali bilo je teško. Telefoni su se nakon Koprivnice usijali, bili smo vrući kao pegle, rekli smo "vidimo se ujutro". Dva mjeseca prije dali smo treneru povjerenje s ljudske i stručne stanje. Pokazalo se da je kriza prebrođena, rekao je Jozak u emisiji Sport nedjeljom.

Franko Andrijašević česta je tema u Dinamu u nastavku sezone, najbolji igrač HNL-a proglašen je tehnološkim viškom i proslijeđen u Rijeku:

- Ispada da se pogriješilo. Ja tada nisam bio u klubu, ne znam što se događalo, zaključuje Jozak.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.