ROMEO JOZAK TVRDI

Moramo se ugledati na Rijeku i Matjaža Keka

Četvrtak, 27. travnja 2017. 10:42 Napisao/la  SC

 Kada vidimo primjer Wengera, Keka ili Zorana Mamića vidimo da je to jedini pravi put, rekao je Jozak

Dinamo, izvjesno je, gubi naslov prvaka nakon 11 godina. Ivajlo Petev ostaje trener jer bi mu Dinamo morao isplatiti preveliku odštetu, a pred novinare je na izvanrednoj presici izašao sportski direktor Romeo Jozak.

- Poljuljali su nas ti porazi, ali mi moramo biti ozbiljan klub i držati se svojih odluka, iako s ovakvom igrom nismo zadovoljni. Mi smo kao klub prije nepunih mjesec dana potpisali novi ugovor i odlučili se za kontinuitet, rekao je Jozak i naveo primjer vodeće momčadi Rijeke i njihovog trenera Matjaža Keka.

- Kada vidimo primjer Wengera, Keka ili Zorana Mamića vidimo da je to jedini pravi put.

Jozak je otkrio da se razgovaralo o smjeni bugarskog trenera.

- Izvršni odbor je odlučio da ostaje. Ako je tako odlučilo vrhovno tijelo kluba, onda tako mora biti.

Ipak, tvrdi da razlog što Petev nije dobio otkaz nije prevelika odšteta.

- Petev nas uvjerava da on ima sposobnosti, moći i znanja popraviti igru, iako to za sad na terenu ne vidimo. Možemo samo reći da razlog njegovog ostanka nije neka visoka klauzula već isključivo naša želja za kontinuitetom. Dobio je ultimatum da momčad mora igrati bolje, rekao je Jozak i ovako odgovorio na pitanje hoćemo li uskoro Jozaka vidjeti na Dinamovoj klupi:

- Naravno da me kao čelnog čovjeka struke i trenera s Pro licencom, ali i kao vojnika kluba, možete očekivati na klupi. Jasno da sam spreman uvijek uskočiti. To je uostalom i normalno s obzirom na moju funkciju sportskog direktora, zaključio je Jozak.

Za kraj je najavio da se na ljeto kreće u veliku kupovinu i rekonstrukciju momčadi.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.