Robert Rubčić najavio otvoreniju igru Istre 1961 u debiju protiv Osijeka

Petak, 16. listopada 2015. 16:43 Napisao/la  SC

Moj je jedini problem što imam na raspolaganju 20 kvalitetnih igrača, kaže Rubčić


Robert Rubčić debitira na klupi Istre 1961 u subotnjoj utakmici protiv Osijeka, donedavni sportski direktor naslijedio je Igora Pamića.

- Moram reći i da smo u zadnjih deset dana radili jako dobro i to mi ulijeva optimizam da subotnja utakmica za nas može biti jako pozitivna. Sigurno je da ćemo igrati s dva napadača, u prijašnjim utakmicama smo imali problema sa srednjim redom koji se slabo priključivao napadačima. Moj je jedini problem što imam na raspolaganju 20 kvalitetnih igrača. Bez obzira na to tko igrao, morat će dati svoj maksimum i preuzeti odgovornost. Želim igračima usaditi natjecateljski duh koji mora biti prisutan. U subotu tražim samo pobjedu, a da bismo došli do pobjede, morat ćemo igrati otvorenije, najavio je Rubčić promjene i mimo običaja izdiktirao sastav:

- Na golu će biti Iveša, u zadnjoj liniji Mišić, Ojdanić, Žižić i Heister, u sredini terena Đurić, Zolotić, Zlomislić i Bouhna, a naprijed Nikolić i Kasalica, kaže Rubčić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.