Robert Prosinečki postao trener Rudeša, preuzeo prvu hrvatsku momčad u trenerskoj karijeri

Srijeda, 07. lipnja 2023. 14:37 Napisao/la  SC

Iako sam rekao da ne bi radio u hrvatskom nogometu, ipak sam prihvatio ovaj izazov, kaže novi trener Rudeša

Robert Prosinečki postao trener Rudeša, preuzeo prvu hrvatsku momčad u trenerskoj karijeri
Foto: NKRudeš/Facebook

Robert Prosinečki novi je trener novog prvoligaša Rudeša!

Predsjednik Rudeša Josip Šimunić uspio je privoliti nekadašnjega suigrača iz reprezentacije i jednog od najvećih hrvatskih nogometaša svih vremena da prvi put u trenerskoj karijeri počne raditi u jednom hrvatskom klubu.

- Što reći kada takvo ime dovedeš u klub! Sretan sam što ću s Robijem biti u ovom projektu, puno je posla pred nama, ali ovdje smo zbog iste ljubavi, prema nogometu ali i Rudešu. Nema ovdje govora o nikakvim financijama, već samo o emociji, kazao je sportski direktor Rudeša Silvio Marić, također bivši suigrač novog trenera.

- Iako sam rekao da ne bi radio u hrvatskom nogometu, ipak sam prihvatio ovaj izazov. Ovo mi se čini kao izuzetno pozitivna priča. Osim toga, volim izazove. Vjerujem da ćemo igrat lijep i dobar nogomet. Zato nećemo puno pričati, već ćemo od prvog dana krenuti punom snagom. I dat ćemo sve od sebe da razveselimo sve ove ljude u i oko kluba, poručio je nakon potpisivanja ugovora Robert Prosinečki.

Prosinečki će raditi zajedno s dugodišnjim pomoćnikom Gordanom Ciprićem.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.