RNK Split i klapa Cambi donirali uređaj bolnici na splitskim Križinama

Četvrtak, 14. ožujka 2013. 17:27 Napisao/la  I. J.

Bolnici je doniran uređaj za praćenje vitalnih funkcija bolesnika

Predstavnici RNK-a Split i članovi klape Cambi jedinici intenzivnog liječenja KB Križine u Splitu donirali su uređaj za praćenje vitalnih funkcija bolesnika. U ime kluba uređaj su predali vlasnici kluba braća Slaven i Jozo Žužul u čijem su društvu bili prvotimci Andrija Vuković, Ante Rebić i Ante Erceg. Sredstava su prikupljena od humanitarnog koncerta koji je održan 19. prosinca 2012. godine u dvorani KK Split, a na kojem su nastupili Vinko Coce, Neno Belan, Zorica Kondža, klapa Sv. Florijan, te klapa Cambi koja je bila idejni začetnik ove hvalevrijedne akcije.

Od prodaje ulaznica, te marketinga prikupljeno je više od 50.000 kuna. U ime KB Križine na ovoj donaciji zahvalili su se Vedran Kovačić, voditelj Samostalnog odjela za intenzivnu medicinu klinike za unutrašnje bolesti, pomoćnica ravnatelja KBC-a Maja Radman i doktorica Alena Srdelić.

- Hvala svima onima koji su kupljenom ulaznicom pomogli ovu hvalevrijednu akciju. Ovaj uređaj će poboljšati uvjete za praćenje vitalnih funkcija bolesnika. Isto tako veliko hvala klapi Campi i RNK-u Split koji su bili organizatori prekrasne humanitarne večeri, rekao je Vedran Kovačić.

Predsjednik Splita Slaven Žužul najavio je.

- RNK Split će se uvijek odazvati ovakvim humanitarnim akcijama. Čast nam je i zadovoljstvo što smo sa klapom Cambi uspjeli u nakani da prikupimo novčana sredstva i kupili uređaj koji je potreban, rekao je Žužul.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.