Rijeka - Zadar: Matjaž Kek i Ferdo Milin ostavili dojam da su zadovoljni rezultatom

Utorak, 15. travnja 2014. 22:15 Napisao/la  SC

Možda nam je nedostajalo malo više dinamita u nogama, ali pobjedi se ne gleda u zube, kaže Kek

Matjaž Kek i Ferdo Milin odradili su jednu od najkraćih presica ove sezone. Treneri Rijeke i Zadra nisu imali što posebno reći, niti su novinari imali što pitati nakon utakmice u kojoj  se razlika u kvaliteti ogledala na svakom kutku igrališta. Dojam je da su obojica trenera zadovoljna rezultatom.

- Nemam što reći  nakon utakmice u kojoj se igralo na jedan gol! Bez Tadića nismo bili u stanju igrati opasnije prema naprijed. Teoretski još nismo osigurali ostanak, ali imamo takvu zalihu bodova da igramo opuštenije - kazao je Ferdo Milin.   

- Zaslužena i čiusta pobjeda. Možda nam je nedostajalo malo više dinamita u nogama, ali pobjedi se ne gleda u zube. Igrači su dobro reagirali nakon poraza od Dinama, dobro je reagirala i publika, kazao je Matjaž Kek.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.