RIJEKA - SLAVEN BELUPO Darijo Ćanađija: Rijeka ima specifičan stil igre koji je dijelom ostao od trenera Matjaža Keka

Utorak, 02. travnja 2019. 10:57 Napisao/la  SC

Slaven ima kvalitetne igrače iako nas rezultat trenutno ne mazi, kaže donedavni igrač Rijeke uoči povratka na Rujevicu u dresu Slaven Belupa

Mehmed Alispahić i Darijo Ćanađija tijekom utakmice na Kantridi u prosincu 2013. godine, u pozadini je Zoran Kvržić
Mehmed Alispahić i Darijo Ćanađija tijekom utakmice na Kantridi u prosincu 2013. godine, u pozadini je Zoran Kvržić Foto: Sandro Donda

 

Darijo Ćanađija večeras (19) će igrati na Rujevici u dresu Slaven Belupa.

Zadnju utakmicu između Rijeke i Slavena Belupa igrao je 31. siječnja (1:1) u Koprivnici u dresu Rijeke.

– Rijeka ima specifičan stil igre koji je dijelom ostao od trenera Keka i vjerujem da nekim savjetima mogu pomoći treneru Sertiću. Dio smo već odradili u pripremi. Rijeka je financijski moćnija, kada imate veće financije, možete dovesti kvalitetnije igrače. Slaven se dugo godina pokazuje kao stabilan i konkurentan prvoligaš. Sigurno je ljepše igrati na Rujevici pred šest, sedam tisuća navijača koji te nose do pobjede, ali kažem, Slaven ima kvalitetne igrače iako nas rezultat trenutno ne mazi, najavio je Ćanađija utakmicu za epodravina.hr.

Ćanađija rijetko zabija pogotke:

– Neću slaviti gol ako zabijem, bio sam tamo pet godina, iz poštovanja prema suigračima i klubu to ne bi bilo korektno od mene, ali daj Bože da ga zabijem, rekao je Ćanađija.

 Darijo Ćanašija protiv Rijeke u dresu Slaven Belupa zadnji put je igrao na Kantridi, u Rijeku je došao 2014. godine iz Slavena Belupa s reputacijom U-21 reprezentativca.

Kao igrač Rijeke igrao je na posudbama u Speziji i Olimpiji, gdje je postao slovenski prvak pod vodstvom Igora Bišćana.

Na početku ove sezone vratio se iz Ljubljane i nametnuo Matjažu Keku, igrao je početkom sezone standardno na mjestu defenzivnog veznog igrača dok nije došao Bišćan.

U zadnjim utakmicama igrao je na mjestu polušpice čime je postalo jasno da gubi poziciju u momčadi, pa je krajem zimskog prijelaznog roka odlučio vratiti se u Koprivnicu.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.