RIJEKA - S. BELUPO Filip Bradarić: U podsvjesti nam je ostalo sve što se događalo prošle sezone

Petak, 26. kolovoza 2016. 19:04 Napisao/la  SC

Iskreno, ove sezone nisam puno pratio Slaven, znam ih više od prošle sezone, kaže Bradarić


Filip Bradarić prometnuo se u standardnog igrača Rijeke početkom ove sezone, u paru s Matom Malešom nalazi se u središnjici momčadi odakle sve počinje. I završava kada protivnici imaju loptu, a momčad Slavena Belupa voli loptu...

- Znamo kao smo prošle sezone prolazili protiv Slavena. Imali smo dosta problema, ali ovo je nova sezona. Moramo se od prve minute postaviti kao i svaki put kada igramo na Rujevici, moramo pametno ući u utakmicu, jer znamo da su neugodni i da vole igrati. Favoriti smo, nećemo bježati od toga, namjeravamo nastaviti pozitivnu seriju. Sigurno da nam je u podsvjesti ostalo sve što se događalo prošle sezone. Međutim, za svaku se utakmicu spremamo posebno, nema između nas puno priče o tome što se događalo. Sigurno da ćemo ući maksimalno koncentrirani i što se toga tiče, svatko će od nas dati sve od sebe. Iskreno, ove sezone nisam puno pratio Slaven, znam ih više od prošle sezone. Znamo da njihov trener teži pas igri i da su dobri u izlascima u kontre i polukontre, imaju nekoliko brzih igrača, rekao je Filip Bradarić uoči subotnje (21) utakmice protiv Slavena Belupa na Rujevici.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.