RIJEKA - S. BELUPO (21) Željko Kopić: Jasno mi je da Rijeka želi izravnati račune!

Subota, 27. kolovoza 2016. 12:06 Napisao/la  SC

Naglasio sam par puta da mi nismo u našem top stanju. Naše top stanje će tek doći, stoga ne dozvoljavam ni jedan posto zabrinutosti i upitnika, kaže trener S. Belupa


Željko Kopić slovi kao trener koji je prošle sezone dao dodatnu vrijednost momčadi Slavena Belupa. Posebno u utakmicama protiv Rijeke, koja prošle sezone nikako nije mogla pobijediti Slaven Belupo u prvenstvu, a riječki poraz u polufinalu Kupa još uvijek izaziva traume na Rujevici.

Ove sezone priča je malo drugačija što se tiče Slavena, koji je osabljen odlaskom nekoliko bitnih igrača, pa na Rujevicu stiže bez pobjede u četiri utakmice.

– Jedino Dinamo i Rijeka U kontinuitetu mogu pobjeđivati. Sve ostalo u ligi je onako... Moraš se dobro potruditi za svaku pobjedu. Naglasio sam par puta da mi nismo u našem top stanju. Naše top stanje će tek doći, stoga ne dozvoljavam ni jedan posto zabrinutosti i upitnika. Mi se dižemo, najbolje tekme će tek doći. Sigurno da smo veliki riječki dužnici. Igrali smo četiri puta neriješeno u prvenstvu, izbacili smo ih u polufinalu Kupa i sigurno da žele izravnati račune! To mi je jasno. Igrat ćemo u dobroj atmosferi, Rijeka je u dobroj situaciji, dobro igraju, imaju dobre rezultate. Nažalost, ispali su iz Europe, što im je omogućilo maksimalnu koncentraciju na prvenstvo i sigurno da su motivirani u tom dijelu. Znaju da Dinamo igra europske utakmice i sigurno će pokušati napraviti iskorak na ljestvici, trener Željko Kopić, koji inzistira na igri bez obzira u kakvom je stanju njegova momčad.

- Idemo odigrati pravu natjecateljsku utakmicu i učiniti sve što možemo da se vratimo neporaženi iz Rijeke. Idealno će nam doći dvotjedna stanka da podvučemo crtu nakon ove utakmice i da vidimo gdje smo, zaključio je Kopić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.