RIJEKA - OSIJEK (17) Matej Mitrović: Mislim da nismo najgrublja momčad prvenstva

Subota, 05. ožujka 2016. 11:11 Napisao/la  P. M.

Ne bih komentirao suđenje. Naravno da uvijek mislimo o kartonima, ali mi igramo najbolje kako znamo, isto kao što se  suci trude suditi na najbolji mogući način, kaže Mitrović

Utakmicu protiv Osijeka (nedjelja, 17) najavio je i Matej Mitrović, pouzdani požeški stoper s riječkom adresom. Utakmica je to u kojoj posljednja crta Rijekine obrane ne bi trebala imati pregršt zadataka, ali takvi susreti znaju biti posebno opasni.

- Jasno je da nam dolazi jedan neugodan protivnik. Znamo da Osijek igra borbeno, požrtvovno u obrani, mi moramo biti pametni i ne srljati jer bi nam se to moglo osvetiti. Dočekat ćemo svoju priliku i ja se nadam - iskoristiti je, rekao je Mitrović.

On je dio najgrublje obrane HNL-a, ako je suditi po broju kartona, posebice ovog proljeća. Momčad s Rujevice pod posebnim je lupom sudaca.

- Ne bih komentirao suđenje. Naravno da uvijek mislimo o kartonima, ali mi igramo najbolje kako znamo, isto kao što se i suci trude suditi na najbolji mogući način. Ja mislim da nismo najgrublja momčad HNL-a, kaže Mitrović.

Trebat će Riječanima i pomoć navijača koji su i inače dvanaesti igrač kluba. Nedjeljno kasno poslijepodne zasigurno će u mnogim planovima ostati rezervirano za novu utakmicu riječkog prvoligaša.

- Očekujemo dolazak navijača i ove nedjelje. Imamo jako dobru podršku na svakoj utakmici, istome se nadamo i sada, dodaje stoper Rijeke.

Za one koji dođu na susret Rijeke i Osijeka dobro će poslužiti obavijest kako su vanjske trake na kolniku (one za parking) otvorene od sat vremena uoči utakmice do sat vremena nakon njenog završetka, dakle od 16 do 20 sati.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.