RIJEKA - ISTRA 1961 Rijeka kalendarsku godinu može završiti na drugom mjestu što puno govori o kvaliteti riječke momčadi i HNL-a

Nedjelja, 08. prosinca 2019. 14:27 Napisao  I. V.

Rijeka zadnju pobjedu na Rujevici ostvarila u 3. kolu, kada je u kolovozu pobijedila (3:1) Slaven Belupo

RIJEKA - ISTRA 1961 Rijeka kalendarsku godinu može završiti na drugom mjestu što puno govori o kvaliteti riječke momčadi i HNL-a

 

Nogometaši Rijeke danas (17.30) na Rujevici igraju utakmicu protiv Istre 1961.

Ako danas ostvari očekivanja i pobjedi u lokalnom derbiju, Rijeka bi se drugoplasiranom Hajduku približila na bod uoči zadnjeg kola prvoga dijela sezone.

U zadnjem kolu Rijeka na Rujevici igra protiv Varaždina, Hajduk na Poljudu igra protiv Istre 1961.

Rijeka je teoretski u prednosti, jer do kraja godine treba odigrati zaostalu utakmicu 6. kola.

Zaostala utakmica protiv Dinama u Maksimiru nije u praksi neka prednost, ali Rijeka se prema kvaliteti igrača najviše od svih u HNL-u ima pravo nadati prozitivnom rezultatu u utakmici protiv Dinama.

Pobjeda protiv Istre nameće se kao imperativ zbog zanimljive činjenice.

Rijeka je zadnju pobjedu na Rujevici ostvarila u 3. kolu, kada je u kolovozu pobijedila (3:1) Slaven Belupo.

Nakon toga u šest domaćih utakmica ostvarila je četiri remija, u zadnjim dvjema utakmicama doživjela je poraze (Gorica 1:2, Dinamo 0:5).

U međuvremenu se dogodila promjena trenera i počela čistka u svlačionici.

Unatoč svemu tomu, Rijeka kalendarsku godinu može završiti na drugom mjestu što puno govori o kvaliteti riječke momčadi i HNL-a.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.