RIJEKA - ISTRA 1961 Andrej Panadić: Mislim da Rijeka lako može zamijeniti pojedince koji im nedostaju

Petak, 13. svibnja 2016. 21:03 Napisao/la  SC

Stadion će vjerojatno biti pun i njihovi igrači će sigurno htjeti pokazati kvalitetu koju imaju. Mi se s druge strane moramo oduprijeti tome, kaže Panadić


Nogometašima Istre nakon subotnje utakmice protiv rijeke na Rujevici počinju dvotjedne pripreme za kvalifikacije u borbi za ostanak u ligi. Trener Andrej Pandić o utakmici protiv Rijeke ne razmišlja kao o sudbonosnoj:

– Neke igrače smo protiv Splita oslobodili žutih kartona, ali su neki i dalje u opasnosti. Kako bilo, počet ćemo s Brkićem na golu. U zadnjoj liniji će igrati Mišić, Hadžić, Gojković i Heister ili Pamić. Bude li igrao Manuel, Heister će biti ispred njega. Ako Pamić ne bude igrao, onda će Heister na lijevog beka, a ispred njega Repić. U sredini će biti Zlomislić, Vuković i Đurić, desno Trojak, a naprijed Da Silva ili Repić. Za njih će to biti jedna opuštenija, a shodno tome i poletnija utakmica na koju mi moramo odgovoriti na isti način. Vidim da spremaju feštu, a i sama utakmica će biti humanitarnog karaktera. Stadion će vjerojatno biti pun i njihovi igrači će sigurno htjeti pokazati kvalitetu koju imaju. Mi se s druge strane moramo oduprijeti tome, kaže Panadić.

Rijeka je prorijeđena ozljedama i kartonima:

– Mislim da imaju dovoljno kvalitete i da mogu lako zamijeniti pojedince koji im nedostaju. U ovom slučaju ne mogu igrati Močinić i Bradarić, ali će sigurno lako naći zamjene. Bilo bi fenomenalno da u subotu uspijemo izvući pozitivan rezultat. Dečkima je sada prilika da u zadnje tri utakmice odbace sve probleme koje su imali, da si skinu pritisak niza bez pobjede s leđa i da te utakmice odrade s pravim žarom, zaključio je Panadić.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.