Rijeka danas treba Dinamu pokazati zašto na Rujevici nikada nije izgubila utakmicu

Nedjelja, 19. ožujka 2017. 12:01 Napisao  I. V.

S riječkog stanovišta puno je zanimljiva utakmica između Istre 1961 i Dinama, koja se od 15 sati igra u Puli


Nogometaši Rijeke danas od 17 sati na Rujevici igraju protiv Slavena Belupa.

Koliko god se trener Matjaž Kek poziva na oprez, a trener Željko Kopić hrabri, utakmica između Rijeke i Slavena Belupa izvjesnog je ishoda.

 Iznenađenja su u nogometu uvijek moguća, ali riječka se momčad nakon utakmica u Splitu i Osijeku nalazi u takvom stanju da izgubljeni bodovi u današnjoj utakmici ne bi bili iznenađenje nego senzacija.
 
 S riječkog stanovišta puno je zanimljiva utakmica između Istre 1961 i Dinama, koja se od 15 sati igra u Puli.

- Očekujem da ćemo i u Puli nastaviti ritam dobrih utakmica, ali ipak me brine teren.  Moramo se prilagoditi, zadatak je da budemo pravi u svih 90 minuta. Istra je solidna momčad i doista očekujem dobru utakmicu, kaže trener Ivajlo Petev.

Dinamo je u zadnjoj utakmici protiv Splita pokazao naznake zbog kojih bi završnica prvenstva mogla biti doista zanimljiva.

Odigrala je modra momčad najbolju utakmicu u nastavku sezone ako se analiziraju najvažniji elementi u igri, a forma Armina Hodžića dodatna je vrijednost koju mora imati svaka momčad koja želi trofeje.

Do utakmica 25. kola opravdano se čekao prvi Dinamov kiks nakon kojega bi Rijeka ostvarila veću prednost od šest bodova.

Objektivno,  Dinamo bi davno kiksao da u nekoliko presudnih utakmica tijekom sezone nije imao sreću da se sudilo izravno na štetu protivnika i neizravno na štetu Rijeke.

Jasno, sudačke prosudbe u  Dinamovu korist uvijek su slučajne!

 U 24. kolu kiksala je Rijeka, Dinamo je smanjio zaostatak na četiri boda.

 U današnjoj utakmici u Puli momčad Dinamo treba pokazati koliko su opravdana Petevova očekivanja da se forma glavnih igrača diže uoči gostovanja na Rujevici u 27. kolu.

A Rijeka od 17 sati treba pokazati Dinamu zašto na Rujevici nitko nikada nije pobijedio.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.