UDRUGA PRVOLIGAŠA

Reno Sinovčić na čelu umjesto Damira Miškovića

Četvrtak, 05. lipnja 2014. 17:03 Napisao/la  SC

1. kolo: Zadar – Split, Osijek - Lokomotiva, Dinamo - Slaven Belupo, Zagreb - Rijeka i Hajduk - Istra 1961

Reno Sinovčić novi je predsjednik Udruge prvoligaša. Sinovčić je na mjestu predsjednika naslijedio Damira Miškovića kojemu je istekao mandat, ali neće postati dopredsjednik HNS-a. Na zadnjoj Skupštini HNS-a donesena je odluka prema kojoj predsjednik Udruge prvoligaša više ne postaje član Izvršnog odbora HNS-a automatizmom. Dopredsjednici su postali Zvonimir Šimunović (NK Slaven Belupo) i Željko Sučić (RNK Split).

Uz verifikaciju novog sastava Lige i Udruge Prve HNL u sljedećoj natjecateljskoj godini (novi član je NK Zagreb), usvojene su Propozicije za natjecanje i donijete potrebne odluke za novo prvenstvo te je izvršen ždrijeb natjecateljskih brojeva klubova na temelju kojih se utvrđuje raspored odigravanja utakmica.

Klubovi su dobili sljedeće natjecateljske brojeve: 1 Zadar, 2 Osijek, 3 Dinamo, 4 Zagreb, 5 Hajduk, 6 Istra 1961, 7 Rijeka, 8 Slaven Belupo, 9 Lokomotiva i broj 10 Split. Tako će se u prvom kolu koje se igra 18. - 20. srpnja sastati: Zadar – Split, Osijek - Lokomotiva, Dinamo -   Slaven Belupo, Zagreb - Rijeka i Hajduk - Istra 1961.

Utakmice MAXtv Prve lige će se i u novom prvenstvu igrati petkom, subotom i nedjeljom, iznimno i ponedjeljkom, a zahvaljujući suradnji s tvrtkom Sportska dimenzija i njezinim partnerima, osigurani su izravni prijenosi svih utakmica na MAXtv-u na programima Arenasporta.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.