Rene Poms sporazumno raskinuo ugovor s Osijekom

Četvrtak, 02. ožujka 2023. 15:39 Napisao/la  SC

Nakon serije negativnih rezultata zaključili smo da je ovo najbolje rješenje za klub, rekao je sportski direktor Ivica Kulešević

Rene Poms
Rene Poms

NK Osijek objavio je sljedeću vijest:

NK Osijek i Rene Poms sporazumno su dogovorili prekid suradnje. Uz trenera Pomsa, klub će napustiti i cijeli stručni stožer, a javnost ćemo pravovremeno obavijestiti o izboru novog trenera i stručnog stožera.

- Zahvaljujemo Reneu i njegovom stožeru na svemu što je dao za naš Klub. Od prvog dana bio je izuzetno korektan, pratio je klupsku strategiju i rezultatski podigao momčad u teškom trenutku. Na žalost, u nogometu se stvari brzo preokrenu i nakon serije negativnih rezultata zaključili smo da je ovo najbolje rješenje za klub i za momčad, rekao je sportski direktor Ivica Kulešević.

Od kluba se oprostio i Rene Poms.

- Bilo mi je zadovoljstvo raditi u Osijeku, to mi je prvo samostalno trenersko iskustvo. Imali smo dobar početak, mislim da smo radili i dobar posao. Na pripremama je nešto otišlo u krivom smjeru. Nismo imali sreće s uvjetima u kojima smo igrali neke utakmice, nadovezali su se problemi s ozljedama igrača i svaka utakmica koja je bila izjednačena prelomila se na stranu suparnika. Mislim da je ovo dobar trenutak da se klub i momčad vrate na pobjedničke staze, želim im sreću u tome, a zajednički dogovor s klupskim vodstvom je da je u ovom trenutku najbolja opcija za klub da se raziđemo i da nastavim svojim putem slijediti svoje ambicije, rekao je Rene Poms.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.