NOVI TRENER

Rene Poms naslijedio Nenada Bjelicu

Četvrtak, 01. rujna 2022. 16:47 Napisao/la  SC

Osijek odustao od Gorana Tomića kao i Dinamo

Rene Poms
Rene Poms Foto: NK Osijek

Austrijanac Rene Poms novi je trener Osijeka.

- Nakon nekoliko dana analize i promišljanja o nastavku sezone, odlučili smo ukazati povjerenje Rene Pomsu kojem smo povjerili sve ovlasti glavnog trenera. Rene je pokazao veliku profesionalnost u radu u ovom tjednu koji ni za koga nije bio lagan, baš kao i u utakmicama u kojima je već samostalno vodio našu momčad. Radi se o čovjeku koji je već dvije godine dio našeg sustava, odlično poznaje igrače i momčad, a naša je odluka da je u ovom trenutku najbolja osoba za povesti momčad u nastavak sezone, rekao je predsjednik Uprave NK Osijek Ferenc Sakalj za službenu stranicu.

Poms je bio prvi pomoćnik Nenada Bjelice i neće imati problema s adaptacijom.

Osijek je na kraju odustao od Gorana Tomića slično kao Dinamo.

Teza da Osijek nije želio dovesti Tomića zbog odštete, koju je prema ugovoru bivši trener morao platiti Rijeci, nije baš održiva u klubu koji je bez problema isplatio oko 9 mil. kuna otpremnine Nenadu Bjelici.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.