Rene Poms: Ako je ovo penal, onda ih treba suditi pet-šest na svakoj utakmici!

Subota, 05. studenog 2022. 21:21 Napisao/la  T. B.
Rene Poms
Rene Poms

Trener Osijeka Rene Poms ovako je prokomentirao poraz na Poljudu (1:3).

- Ne treba previše govoriti. Od prve minute nismo bili dobri. Hajduku smo darovali prvi gol. Nakon izjednačenja sam mislio da ćemo u drugom dijelu biti bolji, ali... Dogodio se i taj jedanaesterac, kada smo primili drugi pogodak to je bilo to. Ako je ovo penal, onda ih treba suditi pet-šest na svakoj utakmici. Ne bih se izvlačio na to, ali u drugom poluvremenu Hajduk do te situacije nije imao šansu, kazao je Poms.

Trener Hajduka Mislav Karoglan rekao je sljedeće:

- Dobar ulazak u meč. Prvi dio prvog poluvremena je bilo naše. Onda lagani pad, pa smo primili gol koji je copy-paste. Mislim da smo u drugom poluvremenu izdominirali i zasluženo pobijedili. Svaka utakmica je finale. To je život u Hajduku. Čestitao bih igračima, ovo je dobar podstrek da za tri dana budemo na nivou. Moram pogledati utakmicu za detaljniju analizu.

Je li vas ova pobjeda učvrstila na klupi?

- Nije. Mogu vam obećati da ćete imati jako dobrog trenera u nastavku sezone!

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.