Bjelica o Drmiću: Bio bih razočaran da je bilo tko od mojih igrača reagirao na takav način

Petak, 05. studenog 2021. 19:37 Napisao/la  SC

Nenad Bjelica prvi put komentirao objavu napadača Rijeke, Josip Drmić trenera Osijeka nazvao Pinocchijem zbog toga što je odgodio utakmicu protiv Rijeke

Bjelica o Drmiću: Bio bih razočaran da je bilo tko od mojih igrača reagirao na takav način

Josip Drmić na društvenim mrežama nazvao je trenera Osijeka Nenada Bjelicu Pinocchijom zbog toga što je odgodio utakmicu protiv Rijeke:

- Naša je reakcija, odnosno nereakcija, bila vrlo primjerena. Naše riječi i djela govore o nama tko smo i što smo. Rekao sam igračima kako bih bio razočaran, jako razočaran da je bilo tko od njih reagirao na takav način prema bilo kome u hrvatskom nogometu. Rivale se mora poštovati, voljeli ih ili ne voljeli, bili nam konkurenti za plasman ili ne. Vjerujem da se nikome od mojih igrača neće dogoditi takva situacija da preko društvenih mreža podcijenjuju ili omalovažavaju nekoga, niti jednog pojedinca, niti jedan klub, kazao je Bjelica.

- Ne želim se spuštati na tu razinu, ali nećemo to zaboraviti, znakovito je u ime svlačionice poručio Mihael Žaper.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.