Raspad nogometnog sistema: Varaždin je ispao, po svemu sudeći Karlovac je sljedeći

Subota, 31. ožujka 2012. 10:18 Napisao/la  SC

Predsjednik Amirudin Talakić podnio je ostavku, momčad čita Bibliju za spas kluba koji više nema vodstva, ni novaca za struju a kamo li za vraćanje dugova

Varaždin je od petka 30. ožujka praktično postao županijski ligaš, varaždinski klub nije mogao ispuniti obveze prema bivšim igračima Milanu Pavličiću i Igoru Prahiću pa je drugi put suspendiran uoči utakmica 24. kola. Varaždin u 19. kolu nije igrao protvi Rijeke zbog suspenzije, druga suspenzija značila je ispadanje iz prve lige. 

U istom tjednu tri kluba Hajduk, Šibenik i Karlovac uložili su prigovore na suspenzije čime su stekli pravo nastupa u 24. kolu i prologirali rok za vraćanje dugova. Hajduk i Šibenik u najgorem slučaju imaju bonus od jedne utakmice suspenzije, dok bi Karlovac u slučaju suspenzije doživio sudbinu Varaždina. Karlovac nije igrao utakmicu 15. kola protiv Rijeke zbog suspenzije.

  Najgore od svega je što situacija u Karlovcu ne sluti dobrim. Prije nekoliko dana predsjednik Amirudin Talakić podnio je ostavku, momčad čita Bibliju i moli za spas kluba koji više nema vodstva, ni novaca za struju a kamo li za vraćanje dugova. Ako se idućih dana ne dogodi neočekivani preokret, Karlovac je najozbiljniji kandidat za ispadanje prije završetka prvoligaškog natjecanja, što svi znaju i nitko ništa ne poduzima.

 

 

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.