Prva HNL: Varaždin pobijedio u 94. minuti, Tonio Teklić ne igra protiv Rijeke

Petak, 28. listopada 2022. 20:00 Napisao/la  SC
Fran Brodić
Fran Brodić

Varaždin je u uzbudljivoj završnici ostvario pobjedu protiv Šibenika, nastavila je varaždinska momčad pozitivan niz rezultata.

Sat vremena Varaždin je dominirao kroz posjed lopte (67% u prvom poluvremenu), stvarao poluprilike i onda primio pogodak iz kontre.

U 60. minuti na kraju brze transmisije po lijevom boku, Dolček je u iz blizine loptu gurnuo u mrežu, počela je dramatična završnica utakmice.

U 65. minuti Teklić je dobio izravni crveni karton zbog brutalnog starta, Varaždin je ubrzo izjednačio s igračem manje.

Lopta je kaznenom prostoru pogodila Mesu u ruku, Brodić je sigurno izveo kazneni udarac.

Uslijedio je jaki pritisak domaćina s igračem više, Zelenika je u 90. minuti zaustavio loptu na crti, bila je to najveća domaća prilika.

U 93. minuti Delić je pocrvenio nakon druga žutoga kartona.

Minutu kasnije momčad Varaždina presjekla je dodavanje u zadnjoj liniji šibenske obrane, brzo su gosti izašli na nepostavljenu obranu, Pilj je ostao sam na desnoj strani kaznenog prostora, loptu je uz bližu vratnicu ušla u mrežu kraj Rogića - 1:2.

Varaždin u idućem kolu igra protiv Rijeke.

ŠIBENIK: Rogić, Mesa, S. Perić, M. Matić, Arai, B. Matić, Vidović (78 Burgui), Mina, Dolček (90+1 Marasović), Delić, Čop

VARAŽDIN: Zelenika, Stolnik (67 K. Perić), Jelenić, Ba (46 Pellumbi), Stanić, Puclin, Elezi (67 Pilj), Kolarić, Teklić, Posavec (81 Peco), Brodić (79 Herrera)

Utakmica 15. kola: Šibenik - Varaždin 1:2 (Dolček 60/Brodić 71-11m, Pilj 90+4)

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.