Prva HNL: Šibenik slavio u pulskoj golijadi, Jakoliš pogodio u 97. minuti

Subota, 20. studenog 2021. 19:12 Napisao/la  SC
Šibensko slavlje u Puli
Šibensko slavlje u Puli

Šibenik je osvojio tri boda u Puli u rijetko viđenoj golijadi koja je završila pogotkom Marina Jakoliša u 97. minuti!

Jakoliš je iz slobodnog udarca loptu poslao po sredini "živog zida", Silva je okrznuo loptu, koja je promijenila smjer i prevarila Lučića - 3:4.

U iznimno uzbudljivoj utakmici (7/7 udarci u okvir) Istra 1961 se uspjela vratiti nakon što je Šibenik od 73. minute vodio 3:1.

U 82. minuti Beljo je na petercu skrenuo loptu u mrežu nakon Miškovićeve asistencije, Mišković je u 87. minuti snažnim udarcem ljevicom s 20 metara iskosa pogodio suprotni kut i izjednačio - 3:3.

U 59. minuti Rogić je obranio Beljov kazneni udarac, dvije minute kasnije Delić je snažnim udarcem doveo goste u vodstvo - 1:2.

U 73. minuti Delić je petom svladao Lučića, Šibenik je stekao dva pogotka prednosti.

U prvom dijelu gledatelji na Drosini vidjeli su "samo" dva pogotka, Jakoliš je na kraju kontre doveo goste vodstvo, izjednačio je Marin neposredno pred odlazak na odmor.

ISTRA 1961: Lučić, Hujber, Silva, Einar, Marin, Mlinar, Desio (83 Perković), Lisica, Serderov (61 Bande), Mišković, Beljo

ŠIBENIK: Rogić, A. Jakoliš, Batarelo, Perić (25 Bilić), Mina (58 Kvesić), Ćurić, Rak, Sahiti (57 Attys), Marin (80 Bečelić-Grgić), M. Jakoliš, Delić

Utakmica 16. kola: 3:4 (Marin 45, Beljo 82, Mišković 87/M. Jakoliš 39, 90+7, Delić 61, 73)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.