Prva HNL: Šibenik bolji od Slaven Belupa, Lovre Rogić obranio penal Ivanu Krstanoviću

Subota, 16. travnja 2022. 16:58 Napisao/la  SC
Lovre Rogić
Lovre Rogić Foto: Screenshot

Dean Računica dočekao je prvu pobjedu na klupi momčadi sa Šubićevca, Šibenik je na domaćem terenu svladao Slaven Belupo 2:1.

Šibenčani su pobjedu osigurali dvama pogocima u prvom dijelu, iako utakmica lijepim golovima Vidovića i Delića niti iz bliza nije bila riješena.

U drugom dijelu potpuno su se promijenile uloge, momčad iz Koprivnice se razigrala, nizala prigode, ali odlično je svoj posao odradio Lovre Rogić, koji je u 52. minuti postao drugi vratar u HNL nakon Simona Sluge, koji je Ivanu Krstanoviću obranio udarac s bijele točke.

Pogodak utjehe za goste postigao je Crnac u 66. minuti, do kraja utakmice mreže su mirovale.

ŠIBENIK: Rogić, Mina, Bilić, Perić, Šimunović, Vidović (60 Julardžija), Mesa, Marin, Ćurić, Grezda (77 Škorup), Delić (84 Kvesić)

SLAVEN BELUPO: Sušak, Bogojević (46 Zapata), Tepšić (83 Paracki), Soldo, Goda, Kvržić (83 Mlinarić), Marina, Caimacov (46 Hoxha), Zvonarek (89 Svržnjak), Krstanović, Crnac

Šibenik – Slaven Belupo 2:1 (Vidović 14, Delić 37/Crnac 66)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.