Prva HNL: Sergej Jakirović suspendiran mjesec dana, Hajduk opet novčano kažnjen

Srijeda, 11. prosinca 2019. 16:09 Napisao/la  SC
Sergej Jakirović, trener Gorice
Sergej Jakirović, trener Gorice

 

Disciplinski sudac Prve HNL Alan Klakočer odredio je kazne za nesportsko ponašanje nakon 18. kola.

Trojica isključenih igrača kažnjena su sa po jednom utakmicom zabrane igranja i novčanim kaznama: Lirim Kastrati (Lokomotiva) mora platiti 3.000 kuna, a Pape Cherif Ndiaye (Gorica) i Bruno Goda (Slaven Belupo) po 4.000 kuna.

Trener HNK Gorica Sergej Jakirović koji je isključen nakon dobivene opomene u 65. minuti utakmice Gorica - Slaven Belupo kažnjen je zabranom obavljanja funkcije u trajanju od mjesec dana i 1.000 kuna novčane kazne (čl. 53.b DP HNS).

Na utakmici Inter Zaprešić - Hajduk pripadnici navijačke skupine Torcida u 38. minuti i u periodu 75. - 77. minute zapalili su ukupno 19 baklji pri čemu su jednu ubacili u teren za igru pa je zbog dima i slabe vidljivosti igra morala biti prekinuta na jednu minutu.

Zbog ponovljenih prekršaja kažnjivih po članku 67. DP HNS-a HNK Hajduk je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 35.000 kuna, a NK Inter-Zaprešić kao organizator iznosom od 6.000 kuna.

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.