Prva HNL: Osijek pobijedio Dinamo, gosti kraj dočekali bez trenera s osmoricom igrača

Nedjelja, 16. veljače 2020. 17:04 Napisao/la  SC

U 67. minuti isključen Dilaver, u 77. minuti Marić odlučio pobjednika pogotkom iz kaznenog udarca. Porcvenjeli trener Bjelica i Stojanović 

Mirko Marić (Osijek)
Mirko Marić (Osijek)

U derbiju 22. kola Osijek je pobijedio (1:0) Dinamo u Gradskom vrtu čime se dodatno zakomplicirala borba za drugo mjesto.

Utakmica je zanimljiva postala u zadnjih dvadesetak minuta.

U 67. minuti Dinamo je ostao s desetoricom igrača na terenu nakon što je Dilaver rukom udario Grezdu, sudac je braniču gostiju pokazao drugi žuti karton.

U 77. minuti sudac je dosudio kazneni udarac zbog prekršaja Perića nad Marićem, koji je sigurno izveo udarac s bijele točke - 1:0.

U 88. minuti ozlijedio se Perić, Dinamo je ostao s devetoricom igrača na terenu.

U 95. minuti isključena su još dva gosta: prvo je izravni crveni karton dobio trener Bjelica, a zatim je u svlačionicu morao Stojanović zbog prekršaja za drugi žuti karton.

Dinamo je kraj utakmice dočekao bez trenera s osmoricom igrača na terenu

Više od sat vremena Osijek i Dinamo vodili su ravnopravnu borbu za dominaciju, Dinamo u ovom dijelu sezone očigledno ne igra na razini iz prvoga dijela sezone.

Dinamo je na kraju ostvario nešto veći posjed lopte u utakmici s dosta agresivnosti i ritma, ali bez izrazitih prilika.

OSIJEK: Ivušić, Talys, Majstorović, Škorić, Silva, Žaper, Kleinheisler, Ndockyt (73 Pilj), Mance (82 Špoljarić), Marić (90+3 Guti), Grezda

DINAMO: Livaković, Dilaver, Perić, Theophile-Catherine, Stojanović, Moro, Ademi (Kulenović), Gojak, Kadzior (73 Gvardiol), Oršić (65 Hajrović), Petković

Utakmica 22. kola: Osijek - Dinamo 1:0 (Marić 78-11m)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.