Prva HNL: Lokomotiva pobijedila Osijek, Blaž Bošković joker s klupe

Nedjelja, 24. srpnja 2022. 23:03 Napisao/la  SC
Ivica Ivušić
Ivica Ivušić

Nogometaši Lokomotive pobijedili su Osijek preokretom u završnici utakmice, 20-godišnji Blaž Bošković postigao je dva pogotka nakon što je ušao u igru u 70. minuti.

Joker s klupe prvo je glavom skrenuo loptu u mrežu nakon ubačaja iz kuta, a onda je ušao u kazneni prostor i zatresao mrežu nakon Kulenovićeve asistencije.

Lokomotiva je ukupno gledano bila bolja, stvorila je više prilika (8/3 udarci u okvir), Ivušić je obranio nekoliko teških udaraca, ali poraz nije mogao spriječiti.

Treba istaknuti da je Nenad Bjelica počeo utakmicu u drugačijem sastavu nego u Kazahstanu, pa se ne može pravdati umorom igrača.

LOKOMOTIVA: Santini, Vranjković, Mersinaj, Soldo, Milićević, Bubanja (70 Bošković), Cokaj, Aliyu (80 Florucz), Vasilj (80 Tuci), Stojković (55 Goričan), Kulenović

OSIJEK: Ivušić, Miloš, Škorić, Lončar, Jurčević, Jugović (83 Topčagić), Žaper, Barri (70 Brlek), Kleinheisler (76 Hiroš), Fućak (46 Fiolić), Mierez (76 Mance)

Utakmica 2. kola: Lokomotiva - Osijek 2:1 (Bošković 80, 86/Kleinheisler 16)

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.