Prva HNL: Japanac Kaneko u 97. minuti ostavio Sergeja Jakirovića na klupi Dinama

Nedjelja, 29. listopada 2023. 19:18 Napisao/la  SC
Takuro Kaneko
Takuro Kaneko

Japanac Kaneko pogotkom u 97. minuti donio je Dinamu pobjedu protiv Lokomotvie i izvjesno ostavio Sergeja Jakirovića na klupi.

Teško da bi Jakirović ostao trener da nije pobijedio Lokomotivu.

U 90. minuti Žilinski je varkom tijela poslao Ljubičića u prazno, ostao je na čistini sam ispred Zagorca i promašio meč-loptu.

U 94. minuti Baturina je snažnim udarcem loptu poslao u prečku od koje se odbila u mrežu, a u 97. minuti Kaneko je do kraja ispratio akciju, na drugoj vratnici samo je podmetnuo nogu i skrenuo u mrežu loptu koju je slijeva uputio Ljubičić.

U drugom dijelu Dinamo je izrazito dominirao, Lokomotiva je svega nekoliko puta prešla preko centra.

U prvom dijelu igralo se dugačije nakon što je Lokomotva rano povela.

U 4. minuti Bulat je pogriješio, prekratko je vratio loptu prema vrataru, Tuci je osjetio trenutak nepažnje, krenuo s loptom prema vrataru kojega je samo elegantno prebacio - 0:1.

Do odmora obje su momčadi djelovale raspoloženo u utakmici za pogodak više.

DINAMO: Zagorac, Ristovski, Theophile, Perić (46 Ljubičić), Perković, Mišić, Ademi (86 Sučić), Menalo (58 Kaneko), Bulat (46 Vidović), Baturina Kulenović (od 58. Emreli)

LOKOMOTIVA: Čavlina, Bartolec, Živković, Mersinaj, Milićević, Bubanja, Marić, Krivak, Mudražija (46 Žilinski), Goričan (85 Bulatović), Tuci (65 Čop)

Utakmica 13. kola: Dinamo - Lokomotiva 2:1 (Baturina 90+4, Kaneko 90+7/Tuci 4)

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.