Prva HNL: Gjurcso efektnim pogotkom potvrdio pobjedu Hajduka u Puli

Subota, 30. ožujka 2019. 21:04 Napisao/la  SC

Istra 1961 - Hajduk 0:2. Hajduk stigao Osijek na ljestvici i ostao u utrci za treće mjesto, prva dva su rezervirana za Dinamo i Rijeku

Jairo postigao prvi pogodak
Jairo postigao prvi pogodak Foto: www.hnkhajduk

 

Nogometaši Hajduka pobijedili su Istru u Puli, stigli Osijek na ljestvici i ostali u utrci za treće mjesto na ljestvici.

Prva dva su rezervirana za Dinamo i Rijeku.

U 11. minuti Jario je iskristio teško objašnjivu pogrešku Rodrigueza, kojemu se lopta otela kontroli na rubu kaznenog prostora, što je napadač gostiju iskoristio, utrčao u kazneni prostor i plasirao loptu u suprotni kut - 0:1.

Rani pogodak olakšao je gostima pristup utakmici protiv momčadi koja se još uvijek nada bijegu s predzadnjeg mjesta.

Iako utakmica protiv Hajduka ne može biti mjerilo, očigledno je da ni četvrti trener Istre ove sezone nije donio pomake.

Igor Cvitanović na ovakav način neće se dugo zadržati u Puli.

Hajduk je dominirao tijekom cijele utakmice, stvorili su Splićani nekoliko izglednih prilika, posebice u završnicu utakmice.

Najveću priliku nije iskoristio Cakatš, koji je u 64. minuti kazneni udarac izveo dovoljno bahato da bi Čondrić uspio obraniti nekakav pokušaj loba.

Pogodili su gosti i stativu prije nego što je Gjurcso u sudačkoj nadoknadi efektno izveo slobodan udarac i zatresao mrežu domaćina - 2:0.

ISTRA 1961: Čondrić, Pavić, Bosančić, Rodriguez, Franić, Galilea, Lončar (76 Laukzemis), Maicon (67 Bruno Savio), Regan, Sane, Fuentes (58 Mierez)

HAJDUK: Posavec, Bradarić, Lopez, Ismajli, Juranović, Hamza, Nejašmić, Jradi, Tahiraj (46 Gjurcso), Jairo (90+2 Kalik), Caktaš (82 Jurić)

Utakmica 26. kola: Istra 1961 - Hajduk 0:2 (Jairo 11, Gjurcso 90+1)

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.