Prva HNL: Dinamo pobijedio Rudeš, gosti dvama pogocima učinili završnicu neizvjesnom

Nedjelja, 10. rujna 2017. 20:58 Napisao/la  SC
Soudani ponovo odlučio
Soudani ponovo odlučio


Nogometaši Dinama pobijedili su Rudeš rezultatom 3:2 u utakmicu koja je na kraju postala neizvjesna.

Dinamo je u 59. minuti vodio 2:0 pogocima Henriqueza iz kaznenog udarca i Benkovića, koji je pogodio udarcem glavom nakon ubačaja iz kuta.

U drugom dijelu puno aktivniji Rudeš uspio je zakomplicirati Dinamu život jokerima s klupe.

Prvo je Lulić iz dvojbene pozicije smanjio na 2:1 u 81. minuti, ali je Soudani tri minute kasnije glavom efektno pogodio za 3:1.

Budimir se vratio nogometu i pogocima u dresu Rudeša, u 89. minuti pogodio je mrežu udarcem glavom za 3:2 i ponovo Dinamo doveo u neugodnu situaciju.

DINAMO: Zagorac, Stojanović, Benković, Sigali, Lecjaks, Antolić, Moro, Fiolić (od 64. Doumbia), Gojak (od 56. Soudani), Olmo, Henriquez (od 80. Hodžić).

RUDEŠ: Čondrić, Muić, Mesarić, Borevković, Ivančić (od 77. Budimir), Vuco (od 61. Lulić), Segado, Pavić, Havojić, Entrena, Rivas (od 46. Kamenar).

Utakmica 8. kola: Dinamo - Rudeš  (Henriquez 24-11m, Benković 59, Soudani 84/Lulić 81, Budimir 89)

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.