CIBALIA I ZADAR BEZ LICENCI

Lučko jedini drugoligaš s prvoligaškom licencom

Utorak, 23. travnja 2013. 10:48 Napisao/la  SC

Lučko na kraju mora biti najmanje na trećem mjestu u Drugoj ligi

Zadar i Cibalija jedini su klubovi iz Prve HNL koji nisu dobili licencu za nastupu u prvoligaškom rangu iduće sezone, prvostupanjska je to odluka komisije za licenciranje Hrvatskog nogometnog saveza.  Svi ostali prvoligaši zadovoljili su potrebene uvjete, a licencu za iduću sezonu dobilo je i drugoligaš Lučko koji sada mora na terenu izboriti plasman u Prvu ligu.

Naime, sama licenca naravno ne garantira ništa, Lučko mora izboriti jedno od prva tri mjesta u Drugoj ligi. Zagrebački klub trenutno drži peto mjesto i za trećeplasiranim Solinom zaostaje tri boda.

Licencu UEFA-e za nastup dobili su Dinamo, Hajduk, Inter, Istra 1961, Lokomotiva, osijek, Rijeka, Slaven Belupo, Split i Zagreb.

 

 

 

 

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.