Poslušajte snimke razgovora između sudaca utakmice Varaždina i Hajduka

Utorak, 27. veljače 2024. 15:22 Napisao/la  SC

Na snimkama se čuje kako komuniciraju glavni sudac Fran Jović i VAR sudac Ante Čuljak

Fran Jović
Fran Jović

Sudačku organizaciju dobro su uzdrmale objavljene snimke razgovora između sudaca tijekom utakmice Varaždina i Hajduka!

Nepoznat netko pustio je u medije strogo čuvane snimke razgovora između sudaca koji raspravljaju o eventualnom prekršaju na Marku Livaji prije pogotka Varaždina te o poništenemom golu Hajduka.

Na snimkama se čuje kako komuniciraju glavni sudac Fran Jović i VAR sudac Ante Čuljak.

Snimke razgovora možete čuti  OVDJE  i OVDJE

- Smatramo da je nedopustivo da se snimke iz VAR sobe prosljeđuju bilo kome osim ovlaštenim stranama prema zaključenom ugovoru. Croatel snimke nije dostavio nikome pa tako ni navedenom portalu. Smatramo da nadležni trebaju utvrditi tko je i iz kojeg razloga navedenu snimku pustio. Croatel profesionalno obavlja svoj posao za HNS i VAR od 2019. godine i potpuno neutralno pristupa svakoj utakmici. Ni u kojem slučaju nam nije u interesu utjecati na regularnost natjecanja, poručili su iz Croatela, produkcijske kuće zadužene za tehničku podršku.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.