JASNA PORUKA RIJECI Ivajlo Petev: Siguran sam da ćemo biti prvaci unatoč zaostatku od šest bodova

Nedjelja, 02. listopada 2016. 20:42 Napisao/la  SC

Prvo poluvrijeme igrali smo kompaktno i dobro, stvorili smo tri-četiri čiste šanse. U drugom poluvremenu smo izgubili koncentraciju i dali šansu Hajduku, kazao je Petev


Ivajlo Petev debitirao je na klupi Dinama u derbiju bez pogodaka protiv Hajduka. U prvom dijelu utakmice Dinamo je izgledao puno bolje od Hajduka što je bugarskog stručnjaka vjerojatno dovoljno ohrabrilo da pošalje poruku Rijeci:

- Siguran sam da ćemo biti prvaci unatoč zaostatku od šest bodova, tvrdi Petev na tragu izjave Zdravka Mamića iz veljače ove godine, kada je riječkim prijateljima poručio da će Dinamo biti prvak idućih deset godina.

- Pravi derbi. Prvo poluvrijeme igrali smo kompaktno i dobro, stvorili smo tri-četiri čiste šanse. U drugom poluvremenu smo izgubili koncentraciju i dali šansu Hajduku. Mogi igrači su dali sto posto, čestitam svojim igračima. Na kraju je veliku šansu imao Hebriquez, izgubili smo dva boda, moramo popraviti mnogo stvari.  Mnogo stvari moramo promijeniti u igri, mnogo raditi. Tjelesna priprema? Ne mogu govoriti o onome što je bilo prije, kazao je Petev.

Marijan Pušnik na kraju morao biti zadovoljan bodom iako je Jefferson propustio realizirati najbolju priliku na utakmici:

- Čestitke mojim igračima na borbi. Spasio nas je Kalinić u prvom djelu, u drugom smo preokrenuli, tu sam bio zadovoljan, imali smo dvije šanse. Rezultat je realan. Čestitke našim navijačima koji su najbolji u Hrvatskoj. Ovo nije pobjeda, nego samo bod, pobjeda donosi tri boda, ali bod na Maksimiru je dobar ulov. Hajduk se diže u posljednje vrijeme, to je dobro. Ne želim komentirati suce, ali ako je faul, onda je faul! Hajduk se diže iz utakmice u utakmicu. Posebno sam zadovoljan igrom Ismailija, rekao je Pušnik.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.