Policija zaplijenila računala i dokumentaciju NK Karlovac

Četvrtak, 15. ožujka 2012. 15:50 Napisao/la  SC

Policijski istražitelji su iz prostorija kluba sa Korane odnijeli računala i dokumentaciju

Nastavljaju se policijske istrage u hrvatskom nogometu. Šest dana nakon što je bivši tajnik NK Karlovac, Neven Šprajcer, pušten iz pritvora (tamo je proveo dva i pol mjeseca), policija je ponovo "ordinirala" u prostorijama NK Karlovca. Policijski istražitelji su pregledali prostorije, a potom i zaplijenili računala, zajedno s dokumentacijom kluba, potvrdili su u PU Karlovačkoj. U klubu s Korane i dalje nema struje, a brojne ovrhe bivših igrača gotovo svakodnevno stižu na naplatu, radi se o iznosima od više stotina tisuća kuna.

Šprajcer je, inače, u pritvoru bio zbog sumnji za podmićivanje sudaca, a "ugodu" pritvoreničkih dana dijelio je s dopredsjednikom Hrvatskog nogometnog saveza, Željkom Širićem i bivšim predsjednikom Komisije za suce HNS-a, Stjepanom Djedovićem. Očigledno je NK Karlovac vrlo blizu konačnom raspadu, a konačnu riječ, po svemu sudeći, izreći će pravosudni organi.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.