Policija pokrenula postupak protiv Benka, Kneževića, Brezovca i Močinića

Ponedjeljak, 30. rujna 2013. 13:36 Napisao/la  SC

Četvorica igrača Rijeke pozvani su na obavijesni razgovor pod sumnjom da su službene osobe spriječili u obavljanju dužnosti

Leon Benko, Dario Knežević, Josip Brezovec i Ivan Močinić pozvani su u ponedjeljak na obavijesni razgovor u policiju. Četvoricu igrača Rijeke policija za sada samo neslužbeno tereti zbog toga što su službene osobe spriječili u obavljanju dužnosti.

Nakon utakmice jedan je dezorijentirani navijač Rijeke utrčao u teren, prema govoru tijela bilo je jasno da mu je namjera bila domoći se dresa nekog od riječkih igrača. Odmah su intervenirali djelatnici zaduženi za sigurnost, navijača je preuzela policija, a onda su se umiješali igrači Rijeke koji su očigledno pokušali zaštititi navijača.

Ako policija tako procjeni, igrači Rijeke mogu čak i kazneno odgovarati zbog svojih postupaka.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.