Petru Bočkaju ni jedan trener ne može pomoći da nauči voziti automobil

Nedjelja, 04. kolovoza 2019. 11:42 Napisao/la  SC

Pero je definitivno bolji nogometaš, nego vozač. Nadam se i vjerujem da će nakon ove druge nesreće malo pripaziti, kaže predsjednik Osijeka Ivan Meštrović

Petar Bočkaj
Petar Bočkaj Foto: Lario Tus

Petar Bočkaj skrivio je prometnu nesreću nakon koje neće biti težih posljedica.

Daroviti igrač Osijeka zabio se automobilom u drvo usred bijela dana, uzrok je neprilagođena vožnja kao što obično piše u policijskom izvještaju u takvim slučajevima:

- Pero je definitivno bolji nogometaš, nego vozač. Nadam se i vjerujem da će nakon ove druge nesreće malo pripaziti. Vozi jake automobile. Nećemo ga kazniti zbog ove nesreće, nije se ogriješio o klupski pravilnik i nije vozio u alkoholiziranom stanju. Ovakva nesreća može se dogoditi svakome od nas, a ona prva koja je bila na pumpi, može se dogoditi samo rijetkima. Tad smo ga kaznili, sad nećemo. Mora paziti, rekao je predsjednik Osijeka Ivan Meštrović za 24sata.

Bočkaj je prošle sezone bio suspendiran nakon što se u sitnim satima zabio u zgradu benzinske postaje.

Bio je pod utjecajem alkohola, srećom nije bilo težih posljedica od značajne materijalne štete.

Nakon što je trener Zoran Zekić smijenjen, Bočkaj je vraćen u momčad.

Bočkaj pod vodstvom novog trenera Dine Skendera ne pije dok vozi, ali mu očito ni jedar trener ne može pomoći da nauči voziti.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.