Petar Franjić nije dobio ispisnicu, županijski savez potvrdio stavove čelnika Istre 1961

Četvrtak, 13. kolovoza 2015. 16:35 Napisao/la  SC

Očekujemo da se igrač Petar Franjić u najkraćem roku priključi treninzima NK Istre 1961 a o njegovom angažmanu odlučivat će nadležna tijela kluba, i sam trener, stoji u klupskom priopćenju.


Petar Franjić nije dobio brisovnicu u matičnom županijskom nogometnom savezu, NS Istarske županije smatra da je Franjić igrač Istre 1961 i da nema osnova za raskidom ugovora na štetu kluba. Franjić je naprasno otišao iz Pule i potpisao ugovor sa Splitom, koji je Franjića službeno predstavio kao svojeg igrača.

Nakon što je direktor Istre 1961 Michael Glover odlučno iznio klupski stav da Franjić nema razloga raskinuti ugovor, županijski savez isto je potvrdio odbijenicom nakon koje se ponovo oglasila Istra 1961 sljedećim priopćenjem:

Ovim svojim postupcima pokazali smo da je novo vodstvo NK Istre 1961 odlučno zadržati principijelnost i poštivanje zakonitosti. To je ujedno i poruka svim igračima NK Istre 1961 da će klub uvijek izvršavati svoje ugovorne obaveze na korektan način sukladno propisima Republike Hrvatske te će izvršavajući svoje obveze inzistirati da i druga strana poštuje svoje, dok god postoji ugovorna obveza. Klub će uvijek biti otvoren za sve dijaloge i tražit ćemo da se rješenja i prijedlozi igrača rješavaju dogovorno, a ne putem isforsiranih pravnih tumačenja menadžera ili savjetnika zainteresiranih isključivo za svoju proviziju. Očekujemo da se igrač Petar Franjić u najkraćem roku priključi treninzima NK Istre 1961 a o njegovom angažmanu odlučivat će nadležna tijela kluba, i sam trener, stoji u klupskom priopćenju.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.