Pero Pejić stigao u Koprivnicu, albanski golgeter pojačao napad Slaven Belupa

Subota, 29. srpnja 2017. 15:27 Napisao/la  SC

Pero Pejić u Albaniji je stekao sjajnu karijeru te se po broju postignutih pogodaka upisao među 10 najbolji strijelaca svih vremena.

Centarfor Pero Pejić potpisao je danas jednogodišnji ugovor sa Slaven Belupo, obavijestili su iz koprivničkog prvoligaša.

34-godišnji hrvatski napadač trostruki je osvajač titule za najboljeg strijelca albanske prve lige. To je ostvario igrajući u redovima Kukesija i to tri sezone zaredom (2013/14, 2014/15, 2016/17).

Prije dolaska u FC Kukesi nastupao je za Dinamo (Tirana), FC Faisaly, Flamurtari, Skenderbeu i Esteghlal.

Na 259 prvenstvenih utakmica ovaj iskusni napadač postigao je 147 pogodaka a svojedobno je kao mladi igrač nekoliko sezona proveo u Slavenu Belupu, kojeg su tada vodili treneri Kruno Jurčić i Zlatko Dalić, odakle je i otišao u Albaniju.

U Albaniji je stekao sjajnu karijeru te se po broju postignutih pogodaka upisao među 10 najbolji strijelaca svih vremena.

Trener Željko Kopić dobio je u napadu dostojnu zamjenu za Brazilca Hebera koji je ovoga ljeta prešao u Rijeku.

Standings provided by Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.