LOKOMOTIVA POSUSTALA

Samir Toplak postao novi trener

Nedjelja, 14. ožujka 2021. 11:41 Napisao/la  SC

Sudionik Lige prvaka počeo borbu za ostanak

Samir Toplak
Samir Toplak

Samir Toplak (50) novi je trener Lokomotive!

Toplak je zamijenio Jerka Leku, koji je dobio otkaz nakon poraza od Istre 1961 u subotu.

Novi trener preuzeo je momčad Lokomotive na zadnjem mjestu, aktualni doprvak i ovosezonski predstavnik hrvatskog nogometa u Ligi prvaka počeo se grčevito boriti za prvoligaški ostanak.

Lokomotiva je prošle sezone pod vodstvom Gorana Tomića postala hrvatski hit, igrala je vrlo dopadljivi i  učinkoviti nogomet, na kraju se sezonu završila na drugo mjestu, u finalu Kupa poražena je od Rijeke.

Nakon ljetne rasprodaje počeli su očekivani problemi, Tomić je na kraju prvoga dijela otišao iz Lokomotive koje nije izgledala ovako loše.

Lokomotiva se u hodu pojačavala, između ostalih stigao je Kyriakos Papadopoulos, grčki reprezentativac i bivši igrač Schalkea, Leverkusena, RB Leipziga i HSV-a najzvučnije je ime koje je došlo u HNL zadnjih nekoliko sezona

Momčad je preuzeo debitant Leko nakon što je već službeno postao trener Hrvatskog dragovoljca, epilog je poznat.

Toplak slovi specijalistom u borbi za ostanak, kao stručnjak afirmirao se na klupama (Inter, Varaždin) klubova kojima je borba za ostanak postala normalna.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.