Osječani namjeravaju okupiti mladenke koje su napravile pritisak na Nacionalni stožer

Utorak, 21. srpnja 2020. 13:25 Napisao/la  SC

S epidemiološkog stanovišta jedina rizična utakmica u zadnjem kolu bila je osječka, na ostalim utakmicama  nije se očekivao veći broj gledatelja

Osječani namjeravaju okupiti mladenke koje su napravile pritisak na Nacionalni stožer

Osijek i Lokomotiva utakmicu zadnjega kola igraju pred praznim tribinama u Gradskom vrtu.

Odluka HNS-a da isprazni tribine u zadnjem kolu nije baš dobro prihvaćena u Osijeku, igrači kojega će biti uskraćeni za podršku s tribina tijekom utakmice koja odlučuje o plasmanu u Ligu prvaka.

- Ovo je za mene baš nerazumljiva odluka HNS-a. Ovakva odluka sigurno nije u interesu nogometa. Možda da naši navijači šalju poruke nezadovoljstva u HNS ili da okupimo sve one mladenke koje su napravile pritisak na Nacionalni stožer kad je najavljena zabrana vjenčanja, rekao je sportski direktor Osijeka Alen Petrović za 24sata.

HNS je ispraznio tribine prema napucima nacionalnog stožera civilne zaštite.

S epidemiološkog stanovišta jedina rizična utakmica u zadnjem kolu bila je osječka, na utakmicama u Rijeci, Zagrebu (Maksimir), Velikoj Gorici i posebice u Zaprešiću nije se očekivao veći broj gledatelja.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.